MASSAGES


Hallo, ik ben Guven. Welkom op mijn pagina met massageservices, waar ontspanning, welzijn en optimeel functionerende lichaam centraal staan.

In 2002 begon ik met mijn eerste studie sportmassage. Na het voltooien van mijn eerste opleiding tot masseur heb ik gedurende 10 jaar jaarlijks gemiddeld twee nieuwe massagetechnieken geleerd.

Vanaf mijn twaalfde levensjaar had ik al interesse in menselijke anatomie en psychologie. Sindsdien studeer ik al 26 jaar over anatomie, fysiologie en psychologie. Ik ben nu 22 jaar werkzaam als massagetherapeut en heb inmiddels meer dan 30.000 cliënten gemasseerd. In die 22 jaar heb ik mijn vaardigheden uitgebreid tot maar liefst 15 verschillende massagetechnieken. Naast mijn werk als therapeut geef ik ook trainingen in dit vakgebied, waarbij ik mijn kennis en ervaring deel met anderen die geïnteresseerd zijn in de kunst van het masseren. Lees meer...

 


Sportmassage - Triggerpoint - Deep tissue - Ontspanningsmassage - Hot Stone - Indian hoofdmassage - Zwangerschapsmassage - Ayurvedische massage - Lomi Lomi - Stoelmassage - Balinese Massage - Kruidenstempel - Wellness Massage - Thaise massage -Aromathearapie


Een unieke benadering waarbij een combinatie van sportmassage, triggerpointtherapie en deep tissue-behandeling wordt toegepast. Deze techniek richt zich specifiek op het verlichten van bepaalde klachten of pijnlijke gebieden in het lichaam. Denk hierbij aan rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, sportblessures, problemen door een slechte werkhouding of stressgerelateerde klachten.

Door de synergetische werking van deep tissue-massage, sportmassage en triggerpointtechnieken kan een klachtgerichte massage buitengewoon effectief zijn in het verminderen van spierspanning en pijn, terwijl tegelijkertijd de bloedcirculatie wordt bevorderd. Dit helpt niet alleen bij het verlichten van de symptomen, maar kan ook bijdragen aan het bevorderen van herstel en het verbeteren van algeheel welzijn.

Klachtgerichte massage is een op maat gemaakte benadering, waarbij de focus ligt op jouw specifieke behoeften en klachten. Het is mijn doel om samen met jou te werken aan het verminderen van pijn en ongemak, zodat je je weer vrij en comfortabel kunt bewegen.


Ik bied een verscheidenheid aan massages aan die zijn ontworpen om je te helpen ontspannen, herstellen en genieten van een moment van pure rust.

-Hot Stone Massage: Laat de warmte van de stenen diep ontspannen en verzachten je spieren terwijl ze over je lichaam glijden, waardoor spanning en stress verminderen.

-Indiase Hoofdmassage: Ervaar diepe ontspanning van het hoofd, de nek en de schouders terwijl ik traditionele Indiase massagetechnieken gebruik om stress en spanning los te laten.
-Zweedse Ontspanningsmassage: Geniet van een klassieke Zweedse massage die gericht is op het ontspannen van spieren door middel van langzame, diepe strijkbewegingen en knedingen, waardoor stress wordt verminderd en de bloedsomloop wordt bevorderd.

-Zwangerschapsmassage: Speciaal op maat gemaakt voor aanstaande moeders om comfort en verlichting te bieden tijdens een periode van significante verandering en groei.

-Ayurvedische Massage: Ga op een reis van balans en harmonie terwijl ik oude Ayurvedische principes toepas om lichaam en geest te kalmeren en te verjongen.

-Lomi Lomi Massage: Ontdek de helende kracht van deze traditionele Hawaïaanse massage, waarbij zachte aanrakingen worden gecombineerd met lange, vloeiende bewegingen om diepe ontspanning te bevorderen.

-Stoelmassage: Ideaal voor mensen die onderweg zijn of weinig tijd hebben, biedt mijn stoelmassage snelle verlichting van spanning en stress in een compacte sessie.

-Balinese Massage: Laat je meenemen naar de prachtige eilanden van Indonesië terwijl ik Balinese massagetechnieken gebruik om je lichaam te ontspannen en je geest te verfrissen.

-Kruidenstempelmassage: Geniet van de aromatische geuren en therapeutische voordelen van kruidenstempels terwijl ze over je lichaam worden gewreven, spanning verminderen en je zintuigen prikkelen.

-Thaise Massage: Laat me je lichaam strekken en kneden in deze traditionele Thaise massage, die de energiekanalen opent en de circulatie bevordert.

-Aromatherapiemassage: Omhul jezelf in kalmerende geuren en helende oliën terwijl ik zachte, vloeiende bewegingen gebruik om je zintuigen te kalmeren en je geest te ontspannen.

-Wellness Massage: Een gepersonaliseerde ervaring die verschillende massagetechnieken combineert om aan jouw individuele behoeften te voldoen en totale ontspanning te bevorderen.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning, stressvermindering of gewoon een moment van pure ontspanning, ik sta klaar om je te helpen een massage te vinden die bij jou past. Kom langs en laat mij je helpen de stress van het dagelijkse leven achter je te laten en jezelf te trakteren op een welverdiende tijd van rust en ontspanning.