Over Mij (Guven)


Mijn Weg naar Massagetherapie

Vanaf mijn twaalfde levensjaar had ik al interesse in menselijke anatomie en psychologie. In 2002 begon ik met mijn eerste studie sportmassage. Na het voltooien van mijn eerste opleiding tot masseur heb ik gedurende 10 jaar jaarlijks gemiddeld twee nieuwe massagetechnieken geleerd.


Ervaring en Toewijding

Ik ben sinds 26 jaar in studie van anatomie, fysiologie en psychologie, en ben 22 jaar werkzaam als massagetherapeut en heb meer dan 30.000 cliënten gemasseerd. In die 22 jaar heb ik mijn vaardigheden uitgebreid tot maar liefst 15 verschillende massagetechnieken. Naast mijn werk als therapeut geef ik ook trainingen in dit vakgebied, waarbij ik mijn kennis en ervaring deel met anderen die geïnteresseerd zijn in de kunst van het masseren.


Menselijk Contact en Inzicht

Masseren is voor mij zowel letterlijk als figuurlijk mensenwerk. Ik geloof dat een geslaagde massage begint met het begrijpen van waar de klant echt behoefte aan heeft. Alleen door dit inzicht te verkrijgen, kan ik de juiste behandeling bieden die de klant daadwerkelijk helpt en hen met een tevreden gevoel de deur uit laat gaan. Het is mijn streven dat elke klant niet alleen tevreden is met de behandeling, maar ook graag terugkomt voor een volgende afspraak!


Missie en Passie

Mijn missie als masseur is om jou te helpen herstellen en/of je gezondheid te behouden. Met behulp van mijn uitgebreide kennis en ervaring in verschillende massagetechnieken, pas ik elke massage aan op de specifieke behoeften van jouw lichaam, geest en emotionele gemoedstoestand.

Mijn Werkervaring

- Fletcher Hotel Kamperduinen 4* (Kamperland)
- Vitae Wellness Resort (Goes)
- Fletcher Hotel Stadspark Wellness 4* (Bergen op Zoom)
- Hotel Corendon Vitality Spa 4* (Amsterdam)
- Spa Sport Hotel Zuiver (Amsterdam)
- Holiday Inn Hotel 4* (Rusland)
- Pirate's Beach Hotel 5* (Antalya)
- Club Robinson Hotel 5* (Antalya)
- Club Salima Hotel 5* (Antalya)
- Antalya Hotel 4* (Antalya)
- Rixos Belek Hotel 5* (Antalya)

Passie voor Heling

Massagetherapie is mijn passie. Elke cliënt vormt voor mij een uitdaging en ik houd ervan om de complexe puzzels van het menselijk lichaam op te lossen.

Herstel en Welzijn

Gedurende mijn ervaring als masseur heb ik cliënten gehad die leden aan allerlei klachten zoals lage/midden/hoge rugpijn, nekpijn, slapende armen, tintelende vingers, sport- of werkgerelateerde blessures, migraine, fibromyalgie, ischias, bevroren schouder, tendinitis, epicondylitis, thoracic outlet syndroom, borst congestie, artritis, depressie, burn-out, paniekaanvallen en vermoeidheid. Al deze klachten zijn door mijn unieke massagetherapie en kennis hersteld.


Uitnodiging voor Verandering

Ik nodig je uit om een sessie met mij in te plannen om het verschil van mijn behandelingen te ervaren. Geef je lichaam de kans die het nodig heeft en verdient om op natuurlijke wijze te herstellen en te floreren. Je bent gemaakt om in harmonie met jezelf te leven, niet om in pijn, beperkt en slecht te voelen.


Leef voor 100%

Het is mijn missie om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken en je leven voor 100% te leven!


Met vriendelijke groet,

Guven